Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Производи

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Материјал
Прикажи повеќе
Ral
Облик
Тежина
Димензија
Прикажи повеќе
Зафатнина
Должина на влакна
Јачина
Профи, стандард, економик
Пакување
Боја
Прикажи повеќе
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Рачка
Отпорност на температура
Специфичност
Тип
Прикажи повеќе
Перформанси 3
Рачка
Прикажи повеќе
Жица
Полнење
Сунѓер
Перформанси 1
Употреба
Бренд
Занает
Прикажи повеќе
Прифаќање
Намена
Прикажи повеќе
Сечило
Тип на длака
Вид на боја
Должина на длаката
Забци
Колекции
Листа: Сè за бојадисување
74 производи
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови на лакови Ултра тенка, со фина длака Тип на дл...
36 МКД
Заштеда 10%
40 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови на лакови Ултра тенка, со фина длака Тип на дл...
45 МКД
Заштеда 10%
50 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови на лакови Ултра тенка, со фина длака Тип на дл...
54 МКД
Заштеда 10%
60 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови на лакови Ултра тенка, со фина длака Тип на дл...
63 МКД
Заштеда 10%
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови на лакови Ултра тенка, со фина длака Тип на дл...
86 МКД
Заштеда 10%
95 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови на лакови Ултра тенка, со фина длака Тип на дл...
122 МКД
Заштеда 10%
135 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја и лакови на маслена, нитро и акрилна боја Погодна за л...
482 МКД
Заштеда 10%
535 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Егономска рачка ...
140 МКД
Заштеда 10%
155 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на маслени, нитро и акрилни бои Егономска рачка со врвна ...
171 МКД
Заштеда 10%
190 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Егономска рачка ...
225 МКД
Заштеда 10%
250 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Егономска рачка ...
270 МКД
Заштеда 10%
300 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Егономска рачка ...
287 МКД
Заштеда 30%
410 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Егономска рачка ...
585 МКД
Заштеда 10%
650 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Погодна за непри...
45 МКД
Заштеда 10%
50 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на боја на маслена, нитро и акрилна база Погодна за непри...
58 МКД
Заштеда 10%
65 МКД
Sačuvano u omiljne
Примена: за нанесување на полудисперзивни и дисперзивни премази како и лепак Тип на ...
135 МКД
Заштеда 10%
150 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: за рачно чистење на површини и отстранување на ситни нечистотии Тип: Подни ...
396 МКД
Заштеда 10%
440 МКД
Sačuvano u omiljne
За нанесување на акрилни премази, со ефект на плишана структура Должина на влакна: 9...
180 МКД
Заштеда 10%
200 МКД
Sačuvano u omiljne
За боење нерамни површини со полудисперзивни и дисперзивни бои Должина на влакна: 18...
284 МКД
Заштеда 10%
315 МКД
Sačuvano u omiljne
За нанесување дисперзивни, полудисперзивни, акрилни бои и подлоги Должина на влакна:...
36 МКД
Заштеда 10%
40 МКД
Sačuvano u omiljne
За нанесување на бои на маслена и акрилна основа Материјал: 100% сунѓер Пакување: 1...
30 МКД
Заштеда 10%
33 МКД
Sačuvano u omiljne
За употреба со ваљаци за радијатори со соодветен дијаметар и должина Зафатот на рачк...
36 МКД
Заштеда 10%
40 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
63 МКД
Заштеда 10%
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
81 МКД
Заштеда 10%
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
99 МКД
Заштеда 10%
110 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
126 МКД
Заштеда 10%
140 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: за пакување Акрилен лепак Димензии: 50мм x 50м  
63 МКД
Заштеда 10%
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Примена: за бандажирање спојување во градежништво Материјал: Фиберглас 60гр/м&s...
72 МКД
Заштеда 10%
80 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: за електоинсталатерски работи Димензии: 19мм х 10м Боја: Жолта  
36 МКД
Заштеда 10%
40 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За правилно позиционирање на керамичките плочки и формирање на еднообразно ра...
122 МКД
Заштеда 10%
135 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За полесно нанесување на боја на ваљакот и четката со кои се работи Материја...
117 МКД
Заштеда 10%
130 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За цедење на вишокот боја при бојадисување и малтерисување Материјал: Полипр...
36 МКД
Заштеда 10%
40 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За плакнење на сунѓерот за чистење плочки Волумен: 12 лит Еден ваљак за цед...
783 МКД
Заштеда 10%
870 МКД