Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Како да купите

Купување на нашата интернет страница е овозможена со регистрирани и нерегистрирани купувачи на територија на Република Северна Македонија. Со регистрација добивате можност за формирање и чување на листа на желби а воедно и нема да морате да пополнувате податоци при секое пазарење. 

За да се регистрирате, потребно е да ги пополните полињата на страната РЕГИСТРАЦИЈА, а после пратете ги упатствата кои Ви се испратени на е-маил адресата која ја имате внесено при регистрација.

 

 

Процес на пазарење

Кога пронајдете производ(и) кој го сакате, потребно е да изберете количина и кликнете на копчето ДОДАДЕТЕ ВО КОРПА.

Кога завршивте со избирање, со кликнување на МОЈА КОРПА во горниот десен агол, се отвара страница со преглед на сите порачани производи и полиња кои е потребно да ги пополните, за да биде пратката испорачана на бараната адреса.

После тоа, доколку имате некоја напомена, можете да ја напишете во полето наменето за коментар.

Со кликнување на копчето ПОТВРДИ потврдувате дека се согласувате со условите за пазарење, а вашата порачка влегува во процедура на обработка. На е-маил адреса ќе Ви стаса потрвдна порака за успешно пазарење, како и на сите известувања за промена на статусот на вашата нарачка.

 

Ви посакуваме пријатно пазарење!