Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Молерски креп траки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Тип
Намена
Употреба
Занает
Материјал
Димензија
Јачина
Профи, стандард, економик
Боја
Бренд
Отпорност на температура
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Колекции
4 производи