Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Метри

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Занает
Прикажи повеќе
Материјал
Димензија
Прикажи повеќе
Бренд
Специфичност
Тип
Прикажи повеќе
Боја
Колекции
25 производи
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3 m, ширината е 16 mm Куќиштето од PVC обложено со гума,...
207 МКД
Заштеда 10%
230 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5 m, ширината е 19 mm Куќиштето од PVC обложено со гума,...
300 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 7.5 m, ширината е 19 mm Куќиштето од PVC обложено со гум...
380 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 2m, ширината е 16mm Куќиштето од PVC e обложено со гума,...
180 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5m, ширината е 19mm Куќиштето од PVC e обложено со гума,...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 7.5m, ширината е 25mm Куќиштето од PVC e обложено со гум...
460 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3m, ширината е 16mm ABS куќиште со гумена ерго навлака, мерна...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5m, ширината е 19mm ABS куќиште со гумена ерго навлака, мерна...
150 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 2m, ширината е 16mm PVC куќиште, мерната трака е направена од...
130 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3m, ширината е 16mm PVC куќиште, мерната трака е направена од...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5m, ширината е 16mm PVC куќиште, мерната трака е направена од...
220 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 7.5m, ширината е 25mm PVC куќиште, мерната трака е направена ...
360 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 20m PVC куќиште Мерната лента е изработена од фиберглас  
410 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 30m PVC куќиште Мерната лента е изработена од фиберглас  
540 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 20m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена ...
364 МКД
Заштеда 30%
520 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 30m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена ...
560 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 50m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена ...
920 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 100m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена...
1.370 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 2m, ширина 16mm Изработен од квалитетно дрво, со 10 елементи Двострано...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 2m, ширина 16mm Изработен од пластика со 10 елементи Двострано баждаре...
250 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 220mm Прецизност на мерење 0,02mm Изработен од квалитетен челик  
1.100 МКД
Sačuvano u omiljne
Димензии 350 x 153mm Изработен од алуминиум Мерниот дел е избаждарен во метрич...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Димензии 500 x 160mm Изработен од алуминиум Мернион дел е избаждарен во метрич...
200 МКД
Sačuvano u omiljne
Метри LUABS50X80
Димензии 50 x 80mm ABS материјал Двете страни се избаждарени во метрички и цолови е...
100 МКД
Sačuvano u omiljne
Метри LUABS100X100
Димензии 100 x 100mm ABS материјал Двете страни се избаждарени во метрички и ц...
130 МКД