Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

За нас

Компанијата Беорол постои од 1998 година и до денес станавме лидер на пазарот со нашата понуда и конкурентски цени, како на домашниот така и на регионалениот. Благодарение на квалитетот на нашите производи, денес работиме покрај Српскиот пазар, и на пазарите во Босна и Херцеговина, Црна Гора, Северна Македонија, Унгарија, Романија, Русија и Обединетите Арапски Емирати, а нашите производи се присутни во над 48 земји во светот.

 

За 23 години работење, Беорол стана водечка компанија во регионот во областа на производство на молерски алат, како и увоз и дистрибуција на рачен алат и додатоци за завршни работи во градежништво, заштитна опрема, техничка хемија, програма за градина и домаќинство. Сето ова укажува дека производите на Беорол и ширината на асортиманот ја оправдаа довербата што ја покажаа нашите клиенти. Горди сме што сите овие години помогнавме во уредување и разубавувањето на вашите домови.

 

Затоа решивме да ви понудиме нешто повеќе. Имено, нашиот асортиман постојано се шири и се прилагодува на вашите потреби и желби. Покрај тоа што се карактеризираат со квалитетни и прифатливи цени, производите на Беорол се лесни за употреба и ви овозможуваат да работите целосно независно, без посредници и дополнителни трошоци.

 

НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МОЛЕРСКИ АЛАТ, ВАЉАЦИ, ЧЕТКИ, ПЛАСТИЧЕН АЛАТ И ПОМОШЕН ПРИБОР

• Ваљаци : Gold exclusive, Black professional, Royal, Master classic, Maxi, Jumbo maxi, радијатор ваљаци и др.

• Четки: Gold exclusive, Black professional, Caiser, Pro, Silver, Економик и др.

• Молерски траки

• Пластични решетки и кадички

• Крстчиња

• Нивелаторни кајли  и спони

• Пластични кофи и канти

НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ДИСТРИБУТЕР НА РАЧЕН АЛАТ, ЗАШТИТНА ОПРЕМА, ТЕХНИЧКА ХЕМИЈА, ГРАДИНАРСКИ И ПРИБОР ЗА ДОМАЌИНСТВА

• Глетерици

• Мистрии и шпахтли

• Брусно резен прибор

• Клешти и стеги

• Чекани, секири, пајсери

• Телескопи, пиштоли за пур пена, миксери

• Градинарски програм

• Силикони

• Пур пена

• Метри, либели, рамналки

• Спрееви во боја

• Ракавици

• Заштитна опрема


 

 

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Беорол Македонија Дооел

Ул. 532 бр 178, 1000 Скопје
тел: +389 2 615 9890
моб: +382 78 289 722
централа:
beorolmakedonija@beorol.com
интернет продажба: beorolshop@beorol.mk

www.beorol.mk

СРБИЈА

Beorol d.o.o.

Patrijarha Dimitrija 121a, 11090 Beograd 
тел: 011 8040 680
моб: 060 3406 180
централа:
beorol@beorol.rs
интернет продажба: beorolshop@beorol.rs

www.beorol.rs

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Beorol d.o.o.

Dunavska 1c, 78000 Banja Luka 
тел: +387 51 450 292
моб: +387 66 714 037
централа:
fakturistabih@beorol.com
интернет продажба: beorolshop@beorol.ba

www.beorol.ba


ЦРНА ГОРА 

Beorol Montenegro d.o.o.

Гребице бб, 81400 Никшиќ

моб: +382 67 226 759
централа:
beorolmontenegro@beorol.com
интернет продажба: beorolshop@beorol.me

www.beorol.me

УНГАРИЈА

Beorol HU Kft.

Cinkotai út. 32, XVII, 1172 Budapest
тел/факс: +36 1 253 0077, +36 1 253 0076 
централа:
beorolhungary@beorol.com
интернет продажба: beorolshop@beorol.hu

www.beorol.hu

РОМАНИЈА

Beorol Romania

Strada Calea Radnei nr 288A, 310318 Arad
централа: export@beorol.com

www.beorol.com

 


СРЕДЕН ИСТОК

Beorol Middle East Building Hardware & Tools Trading L.L.C.

Dubai Investment Park 1, Plot number 598-1212, warehouse number 15, Dubai
тел: +971 4 883 6642
факс: +971 4 883 6652
моб: +971 56 432 0964
централа:
beoroldubai@beorol.com
интернет продажба: beorolshop@beorol.ae

www.beorol.ae

РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА

Набережная
пресненская дом 12
123100 Москва 
тел: +79 258 274 797
централа:
vuckovic.n@beorol.com

www.beorol.ru