Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Фитинзи

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Занает
Број на режим на работа
Излез
Бренд
Сет
Материјал
Влез
Димензија
Тип
Прикажи повеќе
Колекции
24 производи
Sačuvano u omiljne
Намена: За брзо поврзување на две црева на доводот на вода Адаптер со прекинувач Ма...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување на славина од 3/4" или 1" и црево Влез: Женски 3/4&q...
66 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување на славина од 3/4" или 1/2" и црево Влез: Женски 3/4...
47 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За брзо поврзување на црева и адаптери Автоматско запирање на протокот на во...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За брзо поврзување на црева и адаптери Автоматско запирање на протокот на во...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За брзо поврзување на црева и адаптери Без запирање на протокот на вода во с...
59 МКД
Заштеда 10%
66 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За брзо поврзување на црева и адаптери Без запирање на протокот на вода во с...
77 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: Брзо поврзување на две градинарски црева или црева со брза спојка Материјал:...
50 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување две црева од 1/2" Материјал: ABS Влез/излез: 1/2&qu...
55 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување две црева од 3/4" Материјал: ABS Влез/излез: 3/4&qu...
88 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување две црева 1/2" и 3/4" Материјал: ABS ...
110 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување на црева со три машки конектори Материјал: ABS Влез/Излез: Ма...
72 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За поврзување на две градинарски црева на доток на вода Со вентили за р...
150 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За прскање површини со прилагодлива јачина на млазот Материјал: ABS Излез: ...
280 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За прскање површини со прилагодлива јачина на млазот Материјал: ABS Излез: ...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За прскање површини со 3 режими на работа Со метална заштитна плоча за ...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За прскање површини со 9 режими Со метална заштитна плоча за контрола на мла...
400 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За прскање површини со 9 режими на работа Со метална заштитена плоча за конт...
498 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За површинско контролирано наводнување Со регулатор за растојание за наводну...
240 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За површинско контролирано наводнување Поставување: Проточна или заврше...
721 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За полевање и наводнување тревници и градини, до 35 метри квадратни Осцилира...
641 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За прскање површини со 6 режими на работа и прекинувач за запирање на протоко...
516 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За заштита на цревото при полевање на засадени површини Убодна Материј...
324 МКД
Заштеда 10%
360 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За складирање црева со максимална должина до 45 метри и димензии од 1/2"...
2.080 МКД