Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп лента за заштита на паркет

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Намена
Употреба
Занает
Материјал
Димензија
Бренд
Боја
Отпорност на температура
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Перформанси 1
Колекции
2 производи