Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Метален програм

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Сет
Прикажи повеќе
Степеник
Прикажи повеќе
Пакување
Прикажи повеќе
Боја
Гранулација
Прикажи повеќе
Муниција
Специфичност
Тип
Прикажи повеќе
Врв
Прикажи повеќе
Рачка
Бренд
Пакување
Прикажи повеќе
Занает
Прикажи повеќе
Должина на резниот дел
Прикажи повеќе
Прифаќање
Намена
Прикажи повеќе
Сечило
Отвор на клуч
Прикажи повеќе
Прегради
Прикажи повеќе
Материјал
Прикажи повеќе
Облик
Прикажи повеќе
Ширина на зафат
Тежина
Прикажи повеќе
Димензија
Прикажи повеќе
Колекции
429 производи