Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Скали

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Степеник
Прикажи повеќе
Тип
Бренд
Занает
Прикажи повеќе
Материјал
Димензија
Прикажи повеќе
Колекции
20 производи
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 57 цм, а вкупната должин...
2.900 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 78 цм, а вкупната должин...
3.400 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 100цм, а вкупната должин...
4.000 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 121цм, а вкупната должин...
4.800 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 143цм, а вкупната должин...
5.310 МКД
Заштеда 10%
5.900 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 164цм, а вкупната должин...
6.650 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Максималена вкупна висина е 6.05цм Материјал: алумини...
8.400 МКД
Заштеда 30%
12.000 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висина: 230.5 цм Материјал: алуминиум, тежина 3,...
2.475 МКД
Заштеда 10%
2.750 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висина: 286.5 цм Материјал: алуминиум, тежина 4....
3.380 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150 кг Должината на преклопената скала е 200 цм, а 425 цм ко...
12.500 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150 кг Димензија 3 х 2,25м Изработен од алуминиум, тежина 1...
14.200 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150 кг Димензија 3 х 2,5м Изработен од алуминиум Имаат сер...
15.600 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150 кг Димензија 3 х 2,80м Изработен од алуминиум Имаат се...
17.510 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 120 кг Димензии 970мм Изработени од дрво Со сертификат Те...
4.500 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 120 кг Димензии 1270мм Изработени од дрво Со сертификат Т...
5.900 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 120 кг Димензии 1570мм Изработени од дрво Со сертификат Т...
7.000 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 120 кг Димензии 1870мм Изработени од дрво Со сертификат Т...
8.400 МКД
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 120 кг Димензии 2170мм Изработени од дрво Со сертификат Т...
9.500 МКД