Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп трака facade standard

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Материјал
Бренд
Пакување
Димензија
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Боја
Тип
Отпорност на температура
Употреба
Занает
Перформанси 1
Колекции
krep-traka-facade-standard
4 производи