Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

СОРАБОТКА СО НАС

Беорол д.о.о е компанија која често е отворена за нови идеи и можности. Доколку сакате да соработувате со нас, Ве молиме да ги пополните полињата во продолжение.

Податоци за потписник на договор

Контакт информации

Секој работен ден 08 - 20 ч.