Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Hајчесто поставувани прашања

Измена на свои податоци можете да извршите после логирање со свое корисничко име и лозинка на нашата интернет страница и пристап на страницата "Мој налог". На ова место, истотака, можете да менувате и други податоци врзани лично за Вас, да ги погледате своите нарачки, нивните статуси како и омилените производи.

Минимален износ за нарачки на роба за физички лица изнесува 250 МКД (со пресметан ДДВ), додека за правни лица изнесува 4.200 МКД + ДДВ, односно 5.000 МКД со пресметан ДДВ.

Во нашата понуда има многу артикли кои се асортимански и од таа причина на една слика има повеќе артикли (искажаната цена се однесува на еден артикал). Доколку сакате да нарачате одреден производ од асортиманот Ве молиме во напомена назначете кој артикал од сликата го сакате. Во случај артиклот кој го имате наведено во напомена го немаме, операторот ќе Ве контактира во најкраток можен рок.

Во случај кога артиклот не е исправен, Ве молиме да не контактирате во најскоро време, по пат на емаил на beorolmakedonija@beorol.com. Пред тоа да го направите, детално погледајте ја содржината на пакетот и проверете дали физички оштетувања настанале поради неадекватен транспорт или е во прашање некој друг недостаток. Сите артикли кои се продаваат преку Беорол интернет продавницата, се нови, во оригинално пакување и подлежат на гаранција која е назначена во опис и карактеристики на артиклот. Такви артикли ќе ги замениме или ќе извршиме враќање на парите во зависност од Вашата одлука. Доколку оштетувањето настанало со неадекватно ракување кое е во спротивност со правилата наведени во упатството на артиклот, Беорол не сноси никаква одговорност и нема обврска да замени или изврши паричен надоместок на артиклот.

Е-маил адресата можете да ја промените после логирање на сајтот во опцијата "Мој налог". Исто така можете да ни испратите нови информации на beorolmakedonija@beorol.com ние ќе ги корегираме за вас.