Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп трака facade professional

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Употреба
Занает
Материјал
Бренд
Пакување
Димензија
Боја
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Перформанси 1
Тип
Намена
Колекции
krep-traka-facade-professional
3 производи