Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Sve za majstore
Sve za molere
Sve za dom
Четки за акрилни премази

АКЦИЈА

Sačuvano u omiljne
Намена: За нанесување на сите видови градежни материјали Материјал: Дрво / нерѓосува...
405 МКД
Заштеда 10%
450 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 405,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Чекани CM1500
Намена: За забивање на клинци, кршење и обликување Ковано од квалитетен челик, стврд...
900 МКД
Заштеда 10%
1.000 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 900,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Должина на скалпелот 160mm / ширина на сечила 25mm / дебелина 0.5mm. Сечило од висок...
387 МКД
Заштеда 10%
430 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 387,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Максимално оптоварување 150кг Висината на последната газа е 143цм, а вкупната должин...
5.310 МКД
Заштеда 10%
5.900 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 5.309,99 RSD.
Sačuvano u omiljne
Метри PM2E
Должина 2m, ширина 16mm Изработен од пластика со 10 елементи Двострано баждаре...
225 МКД
Заштеда 10%
250 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 224,99 RSD.
Sačuvano u omiljne
За надворешна и внатрешна употреба Без олово, без CFC, брзо се суши, не пожолтува З...
207 МКД
Заштеда 10%
230 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 207,01 RSD.
Sačuvano u omiljne
Лубрикант за подмачкување на делови на автомобили, машини и опрема Ја елиминира влаг...
162 МКД
Заштеда 10%
180 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 162,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Намена: За заштита на главата во индустријата Материјал: HDPE Направено во согласно...
378 МКД
Заштеда 10%
420 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 378,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Церади CU5X6
Се употребува како заштита од сонце, вода или за чување на материјали кои не треба да...
1.143 МКД
Заштеда 10%
1.270 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 1.143,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
153 МКД
Заштеда 10%
170 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 153,00 RSD.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

Sačuvano u omiljne
За површини кои бараат посебно внимание, како што се тапети, свежо обоени ѕидови, обо...
220 МКД
Kupuju se u pakovanju od 10 kapsula po ceni od 2.200,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
За сите внатрешни и надворешни работи издржува високи притисоци и температури, па мож...
230 МКД
Kupuju se u pakovanju od 10 kapsula po ceni od 2.300,10 RSD.
Sačuvano u omiljne
Намена: За преврзување на споеви во градежништвото Материјал: Постојат две паралелни...
1.050 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 1.050,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Рачна пумпа за градежни материјали (цемент, малтер, лепак...) Материјал: ABS / челик...
830 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 830,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Намена: За измазнување на нерамни површини на обоени метали, гипс, дрво, пластика и д...
700 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 700,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Намена: За пренос на испакнатини, агли и други неправилни форми Материјал: ABS пласт...
520 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 520,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Покрива и штити од дамки, се нанесува пред да се обработи површината со дисперзии или...
310 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 310,00 RSD.

OUTLET

Sačuvano u omiljne
За боење на рамни површини со дисперзивни и латекс бои, за ефект на мазна површина Д...
49 МКД
Заштеда 30%
70 МКД
Kupuju se u pakovanju od 3 kapsula po ceni od 146,97 RSD.
Sačuvano u omiljne
Намена: За истиснување на содржината на патроните со средна густина Материјал: ...
791 МКД
Заштеда 30%
1.130 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 791,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Вреќи DL85
Намена: за отстранување лисја, трева, хартија, ситни гранки и сл Инпрегниран е со че...
245 МКД
Заштеда 30%
350 МКД
Kupuju se u pakovanju od 1 kapsula po ceni od 245,00 RSD.
Sačuvano u omiljne
Намена: за сечење за елемнти од INOX челик За употреба на аголна брусилица Диј...
105 МКД
Заштеда 30%
150 МКД
Kupuju se u pakovanju od 10 kapsula po ceni od 1.050,00 RSD.