Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Универзални креп траки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Димензија
Вид на лепак
Боја
Препорачана саатнина за симнување на траки
Отпорност на температура
Тип
Бренд
Перформанси 1
Употреба
Занает
Намена
Материјал
Колекции
5 производи