Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Електроматријал

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Занает
Прикажи повеќе
Димензија
Боја
Втишници
Специфичност
Тип
Бренд
Колекции
22 производи
Sačuvano u omiljne
Намена: За употреба во домаќинството со електрични апарати кои не можат да се приклуч...
2.260 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За употреба во домаќинството со електрични апарати кои не можат да се приклуч...
2.460 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За употреба во домаќинството со електрични апарати кои не можат да се приклуч...
3.200 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За употреба во затворени простории 4 втишници и заштита „Child protect...
2.201 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За употреба во затворени простории 4 втишници и заштита „Child protect...
4.600 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За употреба во затворени простории 4 втишници и заштита „Child protect...
7.730 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
430 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
600 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
900 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
530 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
675 МКД
Заштеда 10%
750 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
1.000 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
520 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
730 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
980 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
650 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
800 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
1.070 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
280 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
380 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За довод на струја од втишница до електрични апарати во затворени простории ...
400 МКД