Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Креп траки за заштита на прозорци и врати

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Материјал
Тип
Димензија
Употреба
Занает
Боја
Отпорност на температура
Перформанси 3
Бренд
Перформанси 1
Намена
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Колекции
5 производи