Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп трака perfect line

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Препорачана саатнина за симнување на траки
Димензија
Тип
Боја
Употреба
Занает
Отпорност на температура
Перформанси 3
Перформанси 1
Намена
Бренд
Вид на лепак
Материјал
Колекции
krep-traka-perfect-line
5 производи