Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Ваљаци за дисперзивни бои

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Рачка
Специфичност
Тип
Намена
Прикажи повеќе
Бренд
Занает
Материјал
Вид на боја
Прикажи повеќе
Димензија
Должина на влакна
Профи, стандард, економик
Боја
Колекции
39 производи