Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Ваљаци за дисперзивни бои

по страна
Ресетирај филтри
Тип
Намена
Материјал
Занает
Димензија
Должина на влакна
Вид на боја
Профи, стандард, економик
Бренд
Пакување
Рачка
Специфичност
Колекции
32 производи
string(0) ""
string(0) ""