Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Вработување

Доколку сте упорни, вредни и амбициозни. Ве покануваме да бидете дел од нашиот тим. Ве молиме да ги пополните подолу наведените полиња, а ние ќе Ве контактираме штом ќе се јави потреба за нови вработувања.

 


Моментално отворени работни позиции

 

 

Одбери…
Одбери…

Контакт информации

Секој работен ден 08 - 20 ч.