Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Метри, либели, рамналки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Специфичност
Тип
Прикажи повеќе
Бренд
Занает
Прикажи повеќе
Намена
Тежина
Материјал
Димензија
Прикажи повеќе
Пакување
Боја
Колекции
87 производи
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3 m, ширината е 16 mm Куќиштето од PVC обложено со гума,...
230 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5 m, ширината е 19 mm Куќиштето од PVC обложено со гума,...
340 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5 m, ширината е 19 mm Куќиштето од PVC обложено со гума,...
300 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 7.5 m, ширината е 19 mm Куќиштето од PVC обложено со гум...
380 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 2m, ширината е 16mm Куќиштето од PVC e обложено со гума,...
180 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3m, ширината е 16mm Куќиштето од PVC e обложено со гума,...
198 МКД
Заштеда 10%
220 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5m, ширината е 19mm Куќиштето од PVC e обложено со гума,...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 7.5m, ширината е 25mm Куќиштето од PVC e обложено со гум...
460 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3m, ширината е 16mm ABS куќиште со гумена ерго навлака, мерна...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5m, ширината е 16mm ABS куќиште со гумена ерго навлака, мерна...
150 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 2m, ширината е 16mm PVC куќиште, мерната трака е направена од...
130 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 3m, ширината е 16mm PVC куќиште, мерната трака е направена од...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 5m, ширината е 16mm PVC куќиште, мерната трака е направена од...
220 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 7.5m, ширината е 25mm PVC куќиште, мерната трака е направена ...
360 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 20m PVC куќиште Мерната лента е изработена од фиберглас  
410 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 30m PVC куќиште Мерната лента е изработена од фиберглас  
540 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 20m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена ...
364 МКД
Заштеда 30%
520 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 30m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена ...
560 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 50m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена ...
920 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина на лента 100m, ширина 14mm PVC куќиште со ергономска рачка, лента изработена...
1.370 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 2m, ширина 16mm Изработен од квалитетно дрво, со 10 елементи Двострано...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 2m, ширина 16mm Изработен од пластика со 10 елементи Двострано баждаре...
250 МКД
Sačuvano u omiljne
Должината на лентата е 1m, ширината е 6mm PVC куќиште, мерната лента е изработенa&nb...
2.300 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 220mm Прецизност на мерење 0,02mm Изработен од квалитетен челик  
1.100 МКД
Sačuvano u omiljne
Димензии 300 x 123mm Изработен од квалитетен челик Мерниот дел е избаждарен во метр...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Димензии 350 x 153mm Изработен од алуминиум Мерниот дел е избаждарен во метрич...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Димензии 500 x 160mm Изработен од алуминиум Мернион дел е избаждарен во метрич...
200 МКД
Sačuvano u omiljne
Метри LUABS50X80
Димензии 50 x 80mm ABS материјал Двете страни се избаждарени во метрички и цолови е...
100 МКД
Sačuvano u omiljne
Метри LUABS100X100
Димензии 100 x 100mm ABS материјал Двете страни се избаждарени во метрички и ц...
130 МКД
Sačuvano u omiljne
Метри LUABS150X150
Димензии 150 x 150mm ABS материјал Двете страни се избаждарени во метрички и цолови...
270 МКД
Sačuvano u omiljne
Метри LUABS200X200
Димензии 200 x 200mm ABS материјал Двете страни се избаждарени во метрички и цолови...
380 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 60 cm Изработенa од алуминиум Две нивоа на нивелирање, со оска за ...
513 МКД
Заштеда 10%
570 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 80 cm Изработенa од алуминиум Две нивоа на нивелирање, со оска за ...
650 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 120 cm Изработенa од алуминиум Две нивоа на нивелирање, со оска за&nbs...
870 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 60 cm Изработенa од алуминиум Содржи оска за висока прецизност со можн...
1.000 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 80 cm Изработенa од алуминиум Содржи оска за висока прецизност со можн...
1.150 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 120 cm Изработенa од алуминиум Либелата содржи оска за висока прецизно...
1.500 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 200 cm Изработенa од алуминиум Содржи оска за висока прецизност со мож...
2.020 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 60 cm Изработена од високо квалитетен алуминиум, со гумен ракохват...
1.560 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 80 cm Изработенa од висококвалитетен алуминиум, со гумен ракохват ...
1.900 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 120 cm Изработенa од висококвалитетен алуминиум, со гумен ракохват...
2.400 МКД
Sačuvano u omiljne
Должина 60 cm Изработенa од висококвалитетен алуминиум, со гумен ракохват ...
750 МКД