Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Метален програм

по страна
Ресетирај филтри
Гранулација
Прикажи повеќе
Муниција
Специфичност
Тип
Прикажи повеќе
Врв
Прикажи повеќе
Рачка
Бренд
Пакување
Прикажи повеќе
Занает
Прикажи повеќе
Должина на резниот дел
Прикажи повеќе
Прифаќање
Намена
Прикажи повеќе
Сечило
Отвор на клуч
Прикажи повеќе
Прегради
Прикажи повеќе
Материјал
Прикажи повеќе
Облик
Прикажи повеќе
Ширина на зафат
Тежина
Прикажи повеќе
Димензија
Прикажи повеќе
Сет
Прикажи повеќе
Степеник
Прикажи повеќе
Пакување
Прикажи повеќе
Колекции
457 производи