Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Траки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Занает
Прикажи повеќе
Материјал
Перформанси 2
Димензија
Прикажи повеќе
Јачина
Боја
Прикажи повеќе
Отпорност на температура
Профи, стандард, економик
Перформанси 3
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Перформанси 1
Тип
Прикажи повеќе
Намена
Прикажи повеќе
Употреба
Бренд
Колекции
67 производи
Sačuvano u omiljne
За површини кои бараат посебно внимание, како што се тапети, свежо обоени ѕидови, обо...
220 МКД
Sačuvano u omiljne
За површини кои бараат посебно внимание, како што се тапети, свежо обоени ѕидови, обо...
360 МКД
Sačuvano u omiljne
За сите внатрешни и надворешни работи издржува високи притисоци и температури, па мож...
230 МКД
Sačuvano u omiljne
За сите внатрешни и надворешни работи издржува високи притисоци и температури, па мож...
370 МКД
Sačuvano u omiljne
За употреба на работни места каде што е потребно силно лепење Отпорноста на високи т...
50 МКД
Заштеда 10%
55 МКД
Sačuvano u omiljne
За употреба на работни места каде што е потребно силно лепење Отпорноста на високи т...
77 МКД
Заштеда 10%
85 МКД
Sačuvano u omiljne
За употреба на работни места каде што е потребно силно лепење Отпорноста на високи т...
90 МКД
Заштеда 10%
100 МКД
Sačuvano u omiljne
За употреба на работни места каде што е потребно силно лепење Отпорноста на високи т...
117 МКД
Заштеда 10%
130 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
40 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
50 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
60 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
100 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
50 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
60 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на внатрешните површини при изведување на молерисувачки работи Издржливос...
120 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
50 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
60 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
80 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
120 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
50 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
100 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на површината при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
60 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
110 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: заштита на врата и прозорци при бојадисување Вид на лепак: Природен каучук с...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
За прецизно бојадисување на површини, декоративни работи, заштита на гипскертон плочи...
60 МКД
Sačuvano u omiljne
За прецизно бојадисување на површини, декоративни работи, заштита на гипскертон плочи...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
За прецизно бојадисување на површини, декоративни работи, заштита на гипскертон плочи...
90 МКД
Sačuvano u omiljne
За прецизно бојадисување на површини, декоративни работи, заштита на гипскертон плочи...
110 МКД
Sačuvano u omiljne
За прецизно бојадисување на површини, декоративни работи, заштита на гипскертон плочи...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
За заштита на деликатните дрвени површини Вид на лепак: Природен каучук со отпо...
90 МКД