Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп трака facade standard

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Препорачана саатнина за симнување на траки
Отпорност на температура
Тип
Перформанси 1
Употреба
Занает
Бренд
Пакување
Материјал
Димензија
Боја
Вид на лепак
Колекции
krep-traka-facade-standard
4 производи