Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Универзални креп траки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Материјал
Тип
Димензија
Употреба
Занает
Бренд
Боја
Отпорност на температура
Перформанси 1
Намена
Колекции
5 производи