Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Молерско-градежен програм

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Вид на лепак
Димензија
Прикажи повеќе
Должина на влакна
Прикажи повеќе
Јачина
Препорачана саатнина за симнување на траки
Напон
Рачка
Прикажи повеќе
Пакување
Специфичност
Прикажи повеќе
Тип
Прикажи повеќе
Боја
Прикажи повеќе
Жица
Полнење
Отпорност на температура
Перформанси 3
Сунѓер
Употреба
Занает
Прикажи повеќе
Рачка
Прикажи повеќе
Прифаќање
Носивост
Бренд
Пакување
Прикажи повеќе
Перформанси 1
Тип на длака
Прикажи повеќе
Вид на боја
Забци
Намена
Прикажи повеќе
Тежина
Прикажи повеќе
Должина на длаката
Зафатнина
Материјал
Прикажи повеќе
Профи, стандард, економик
Облик
Прикажи повеќе
Сет
Перформанси 2
Колекции
437 производи