Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Молерски креп траки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Пакување
Занает
Материјал
Димензија
Јачина
Боја
Профи, стандард, економик
Отпорност на температура
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Тип
Намена
Бренд
Употреба
Колекции
5 производи