Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп трака perfect line

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Перформанси 1
Употреба
Бренд
Пакување
Занает
Намена
Материјал
Димензија
Боја
Вид на лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки
Отпорност на температура
Перформанси 3
Тип
Колекции
krep-traka-perfect-line
2 производи