Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Креп траки за заштита на прозорци и врати

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Боја
Вид на лепак
Отпорност на температура
Перформанси 3
Препорачана саатнина за симнување на траки
Тип
Перформанси 1
Употреба
Намена
Занает
Материјал
Бренд
Димензија
Колекции
3 производи