Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Alu, duct и тефлон траки

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Боја
Бренд
Вид на лепак
Тип
Намена
Материјал
Занает
Перформанси 2
Димензија
Колекции
5 производи