Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Програм за куќа

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Зафатнина
Намена
Прикажи повеќе
Специфичност
Тип
Материјал
Облик
Димензија
Прикажи повеќе
Употреба
Бренд
Занает
Прикажи повеќе
Пакување
Боја
Прикажи повеќе
Колекции
56 производи
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x3 метри и потребно е да се раздвојат пред...
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x50 метри и потребно е да се раздвоја...
1.413 МКД
Заштеда 10%
1.570 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x50 метри и потребно е да се раздвоја...
1.570 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x50 метри и потребно е да се раздвоја...
1.570 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x50 метри и потребно е да се раздвоја...
1.570 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x50 метри и потребно е да се раздвоја...
1.570 МКД
Sačuvano u omiljne
Пакувањето содржи трака со димензија 2x50 метри и потребно е да се раздвоја...
1.570 МКД
Sačuvano u omiljne
Го запира протокот на воздух, прашина, влага, бучава и заштедува енергија Материјал:...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
Го запира протокот на воздух, навлегувањето на прашина, влага, бучава и заштедува ене...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Го запира протокот на воздух, навлегувањето на прашина, влага, бучава и заштедува ене...
340 МКД
Sačuvano u omiljne
Го запира протокот на воздух, навлегувањето на прашина, влага, бучава и заштедува ене...
290 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: Спречува поминување на вода помеѓу ѕидот и мијалникот Материјал: PVC Дименз...
350 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: Самолеплива лента за пополнување за кади, туш кабини и подови во бањи М...
477 МКД
Заштеда 10%
530 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: Самолеплива лента за пополнување за кади, туш кабини и подови во бањи М...
670 МКД
Sačuvano u omiljne
Против лизгање, за мокри, нерамни и исклучително лизгави предели Самолеплива Отпорн...
570 МКД
Sačuvano u omiljne
Против лизгање, за мокри, нерамни и исклучително лизгави предели Самолеплива Отпорн...
490 МКД
Sačuvano u omiljne
За отстранување на нечистотијата од автомобилот Материјал: полиетиленска пена Димен...
30 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За чистење на сите видови керамички, дрвени и други подови Комплет со стап ...
140 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За чистење на сите видови керамички, дрвени и други подови Материјал: PVC / ...
100 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За рачно третирање на површини и отстранување на нечистотии Материјал: Полип...
80 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За рачна обработка на површини и нечистотии, комплет со рачка од 120cm Матер...
300 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За депонирање ѓубре Материјал: Полиетилен Волумен: 40 литри  
60 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За депонирање ѓубре Материјал: Полиетилен Волумен: 60 литри  
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За депонирање ѓубре Материјал: Полиетилен Волумен: 110 литри  
90 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За депонирање ѓубре, со лента за врзување Материјал: Полиетилен Волуме...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За депонирање ѓубре, со лента за врзување Материјал: Полиетилен Волуме...
70 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За депонирање ѓубре, со лента за врзување Материјал: Полиетилен Волуме...
100 МКД
Sačuvano u omiljne
Закачалка со челични шајки Димензии: 36 x 15 x 9мм Материјал: Полиацетал ...
39 МКД
Заштеда 30%
55 МКД
Sačuvano u omiljne
Закачалка со челични шајки Димензии: 50 x 22 x 16мм Материјал: Полиацетал...
28 МКД
Заштеда 30%
40 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За чистење на снег Материјал: Полиетилен Димензии: 40 x 40 цм Боја: Црна ...
180 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За чистење на снег, засилена со лим Материјал: Полиетилен Димензии: 40...
210 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: Рачка за зимска лопата LPC и LPCO Материјал: Дрво Димензии: 120cm &n...
160 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За заштита на подот од огреботини предизвикани со поместување на мебелот Обл...
20 МКД
Заштеда 30%
28 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За заштита на подот од огреботини предизвикани со поместување на мебелот Обл...
20 МКД
Заштеда 30%
28 МКД