Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Молерско-градежен програм

по страна
Ресетирај филтри
Облик
Прикажи повеќе
Перформанси 2
Тежина
Прикажи повеќе
Зафатнина
Димензија
Прикажи повеќе
Должина на влакна
Прикажи повеќе
Јачина
Профи, стандард, економик
Напон
Сет
Пакување
Вид на лепак
Боја
Прикажи повеќе
Препорачана саатнина за симнување на траки
Рачка
Прикажи повеќе
Специфичност
Прикажи повеќе
Отпорност на температура
Перформанси 3
Тип
Прикажи повеќе
Жица
Рачка
Прикажи повеќе
Полнење
Носивост
Перформанси 1
Сунѓер
Бренд
Употреба
Занает
Прикажи повеќе
Пакување
Прикажи повеќе
Прифаќање
Намена
Прикажи повеќе
Тип на длака
Прикажи повеќе
Вид на боја
Забци
Должина на длаката
Материјал
Прикажи повеќе
Колекции
477 производи