Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Стеги

по страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Занает
Прикажи повеќе
Димензија
Ширина на зафат
Материјал
Бренд
Колекции
18 производи
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи, во моделирање, уредување на домот и об...
580 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи, во моделирање, уредување на домот и об...
360 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи, во моделирање, уредување на домот и об...
405 МКД
Заштеда 10%
450 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи во моделирање, подобрување на домот и о...
320 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи во моделирање, подобрување на домот и о...
780 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи во моделирање, подобрување на домот и о...
740 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи во моделирање, подобрување на домот и о...
81 МКД
Заштеда 30%
115 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи во моделирање, подобрување на домот и о...
119 МКД
Заштеда 30%
170 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За привремено стегање на два елементи во моделирање, подобрување на домот и о...
182 МКД
Заштеда 30%
260 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS50X100
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
350 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS50X200
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
380 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS80X200
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
600 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS80X300
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
600 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS120X300
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
980 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS120X500
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
1.350 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS120X800
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
1.400 МКД
Sačuvano u omiljne
Стеги SS120X1000
Намена: За употреба во столарија Со ергономска пластична рачка и површина дизајниран...
1.360 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За цврсто поставување на работните парчиња под прав агол Употреба во столарс...
522 МКД
Заштеда 10%
580 МКД