Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
17.06.2019.

Секач за гипс под агол

 

СЕКАЧ ЗА ГИПС ПОД АГОЛ

Удобна конструкција со штитник за рака кој помага рабовите на гипсаните плочи да се обиликуваат полесно и побрзо. Двата вида на ножеви имаат посебен вид на употреба. Цврстото сечиво може да сече под угол од 45 степени. Трапезно прилагодување на сечилото може да сече под агол од 22,5 степени. Може да се постави во четри дебели гипсани плочи: 9.5mm, 12.5mm, 15mm и поголеми од 15mm.

Sačuvano u omiljne
Должина на секачот 240mm / ширина на секачот 60mm / висина на секачот 90mm. Квалитет...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
740 МКД