Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Вести
17.06.2019.

Длета за дрво

 

ДЛЕТО ЗА ДРВО

Наменета за рачна обработка на дрво. Рачките се изработени од термопластична гума и полипропилен. Сечивото е од квалитетно, високо јаглен челик кален на 55 Rokvela.

Остави коментар

Trenutno nema komentara