Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Izrada plastike

Sačuvano u omiljne
Намена: При поставување керамички и други плочки Материјал: Полипропилен Прилагоден...
130 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За правилно позиционирање на керамичките плочки и формирање на еднообразно ра...
68 МКД
75 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: При поставување керамички и други плочки Материјал: Полипропилен Прилагоден...
198 МКД
220 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За правилно позиционирање на керамичките плочки и формирање на еднообразно ра...
115 МКД
Sačuvano u omiljne
Намена: За полесно нанесување на боја на ваљакот и четката со кои се работи Материја...
150 МКД

ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАСТИКА

Инјектирање

  • Енгел, Круп, Батенфелд, Арбург.

  • Ние исто така користиме машини од најновата генерација - Хаитаи (2014), кои се енергетски ефикасни.

  • Машините имаат капацитет на инјектирање од 25 грама до 1.500 грама

  • Инјекциско полистиренско обликување PS / рециклирано /

Екструзија

  • Полипропилен хомополимер ПП за инјектирање и обликување

  • Полипропилен кополимер ППЦО за инекции

  • Полиетиленски PE за инекции / нови и рециклирани /

  • Инјекциско полистиренско обликување PS / рециклирано /

Годишниот производствен капацитет е 700 тони пластични алати.