Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Hајчесто поставувани прашања
01.01.2018.

Регистриран сум како Ваш купувач и имам купувано кај вас, меѓутоа, морав да го променам интернет провајдерот и сега имам друга е-маил адреса. Што треба да направам во овој случај?

Е-маил адресата можете да ја промените после логирање на сајтот во опцијата "Мој налог". Исто така можете да ни испратите нови информации на beorolmakedonija@beorol.com ние ќе ги корегираме за вас.