Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Hајчесто поставувани прашања
03.04.2019.

Кој е минимален износ за нарачки?

Минимален износ за нарачки на роба за физички лица изнесува 250 МКД (со пресметан ДДВ), додека за правни лица изнесува 4.200 МКД + ДДВ, односно 5.000 МКД со пресметан ДДВ.

Остави коментар

Trenutno nema komentara