Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Hајчесто поставувани прашања
01.01.2018.

На сликата има повеќе артикли

Во нашата понуда има многу артикли кои се асортимански и од таа причина на една слика има повеќе артикли (искажаната цена се однесува на еден артикал). Доколку сакате да нарачате одреден производ од асортиманот Ве молиме во напомена назначете кој артикал од сликата го сакате. Во случај артиклот кој го имате наведено во напомена го немаме, операторот ќе Ве контактира во најкраток можен рок.