Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Hајчесто поставувани прашања
01.01.2018.

Порачаниот артикал не е исправен

Во случај кога артиклот не е исправен, Ве молиме да не контактирате во најскоро време, по пат на емаил на beorolmakedonija@beorol.com. Пред тоа да го направите, детално погледајте ја содржината на пакетот и проверете дали физички оштетувања настанале поради неадекватен транспорт или е во прашање некој друг недостаток. Сите артикли кои се продаваат преку Беорол интернет продавницата, се нови, во оригинално пакување и подлежат на гаранција која е назначена во опис и карактеристики на артиклот. Такви артикли ќе ги замениме или ќе извршиме враќање на парите во зависност од Вашата одлука. Доколку оштетувањето настанало со неадекватно ракување кое е во спротивност со правилата наведени во упатството на артиклот, Беорол не сноси никаква одговорност и нема обврска да замени или изврши паричен надоместок на артиклот.