Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Hајчесто поставувани прашања
15.11.2017.

Имам внесено погрешен податок и дури подоцна ја видов грешката. Како можам тоа да го исправам?

Измена на свои податоци можете да извршите после логирање со свое корисничко име и лозинка на нашата интернет страница и пристап на страницата "Мој налог". На ова место, истотака, можете да менувате и други податоци врзани лично за Вас, да ги погледате своите нарачки, нивните статуси како и омилените производи.