Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Креп трака Facade Professional 36мм x 33м, 90ᵒC
Беорол

Креп трака Facade Professional 36мм x 33м, 90ᵒC

Шифра на артикл: PROK36
Šifra proizvođača: PROK TRAKE
8
16
24
32
40
48
56
64
72
80
88
96
104
112
120
128
136
144
152
160
168
176
184
192
200
208
216
224
232
240
248
256
264
272
280
288
296
304
312
320
328
336
344
352
360
368
376
384
392
400
408
416
424
432
440
448
456
464
472
480
488
496
504
512
520
528
536
544
552
560
568
576
584
592
600
608
616
624
632
640
648
656
664
672
680
688
696
704
712
720
728
736
744
752
760
768
776
784
792
800
808
816
824
832
840
848
856
864
872
880
888
896
904
912
920
928
936
944
952
960
968
976
984
992
1000
1008
1016
1024
1032
1040
1048
1056
1064
1072
1080
1088
1096
1104
1112
1120
1128
1136
1144
1152
1160
1168
1176
1184
1192
1200
1208
1216
1224
1232
1240
1248
1256
1264
1272
1280
1288
1296
1304
1312
1320
1328
1336
1344
1352
1360
1368
1376
1384
1392
1400
1408
1416
1424
1432
1440
1448
1456
1464
1472
1480
1488
1496
1504
1512
1520
1528
1536
1544
1552
1560
1568
1576
1584
1592
1600
1608
1616
1624
1632
1640
1648
1656
1664
1672
1680
1688
1696
1704
1712
1720
1728
1736
1744
1752
1760
1768
1776
1784
1792
1800
1808
1816
1824
1832
1840
1848
1856
1864
1872
1880
1888
1896
1904
1912
1920
1928
1936
1944
1952
1960
1968
1976
1984
1992
2000
OK
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Зачувајте во списокот со желби
помош

Наменета за надворешна употреба.

  • Вид на лепак Solvent (природен каучук), со вкупна дебелина од 145µm.
  • Намената на траката е заштита на површина при изработка на фасади, како и разни други апликации кои се работат на отворено.
  • Се препорачува користење на разни видови на површини (ѕид, гипс-картон, дрво, ПВЦ, метал).
  • Напредно ниво на моќ на лепење.
  • Препорачана саатнина за симнување на површината е 72h.
  • Отпорност на кинење.
  • Не остава траги од лепак.
  • Отпорност на температура до 90С.
  • Боја: Кафеава
Карактеристика Вредност
Kатегорија Креп трака facade professional
Боја Кафеава
Бренд Беорол
Вид на лепак Природен каучук
Димензија 36mm x 33m
Занает Ѕидари, Лакери, Молери и фарбари, Паркетари, Фасадери
Материјал Крепувана хартија
Намена Погодна за разни видови на површини
Перформанси 1 Не сотава траги од лепак
Препорачана саатнина за симнување на траки 72х
Тип Креп трака Facade Professional
Употреба Надворешна употреба
Trenutno nema komentara

Слични производи

Креп трака Facade Professional 36мм x 33м, 90ᵒC
Креп трака Facade Professional 36мм x 33м, 90ᵒC
Креп трака facade professional
0
Izaberi količinu
2
1