Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
11.04.2022.

Машини за сечење плочки

 

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ПЛОЧКИ TOP

 • Наменета за сечење на плочки, порцелан, керамика, мозаик, итн со големина до 910  mm
 • Машина со професионално ниво на квалитет
 • Вградени ваљкасти лежаи за извонредна точност на сечење
 • Дебелина на плочки до 16 mm
 • Алуминиумски линијар со агломер за прецизно позиционирање
 • Анатомски обликувана рачка со топчест лежај за прецизно и лесно водење на сечила
 • Проширување на наслонот за дополнителна стабилност
 • Машината поседува тркала за олеснето пренесување на друга позиција при работење
 • Препорака е машината редовно да се чисти и подмачкува за подолг животен век

TOP 910 mm

 • Тежина на машината 15.5 kg
 • Должина на машината 115 cm; ширина 32 cm; висина 25 cm

 

TOP 1220 mm

 • Тежина на машината 18.5 kg
 • Должина на машината 145 cm; ширина 33 cm; висина 25 cm

 

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ПЛОЧКИ СО ЛАСЕР 900 mm

 • Можност за монтирање на граничник за сечење на лева и десна страна од машинката
 • Идеална за леваци и деснаци
 • За плочки со големи димензии
 • Еднострана водилка од цврст челик
 • Поседува ласер за отсликување на површината што се сече
 • Батерија за ласер 2Хааа
 • Можност за сечење под агол
 • Линеарно лежиште одвнатре осигурува мазно и прецизно сечење
 • Ергономски обликувана рачка за удобност при работа
 • Максимална должина на сечење 900 mm
 • Машина со професионален квалитет
 • Ширина на метална база 115 mm
 • Дебелина на основата 1.8 mm
 • Должина на машината 110 cm; ширина 12 cm; висина 25 cm
 • Препорака е машината редовно да се чисти и подмачкува за подолг животен век

Trenutno nema komentara