Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Вести
12.05.2020.

Нови ваљаци - Green Dot

Microfiber Green Dot

Произведен е од високо квалитетна ткаенина mikrofibera. Нова подобрена технологија на материјалот со должина на влакното од 12mm.

Погоден е за работа на паркетари, за нанесување на акрилни, лазурни и други лакови во тенок слој. Вискоа моќ на впивање на материјалот. Голема густина, впива и до 6 пати повеќе од својата тежина, содржи 15.000 влакна на 1cm². Препорачан од професионалците за третирање на големи површини. Се постигнува ефект на мазна стаклеста структура.

Изработен со процесот на термофузија.

 

 

 

Остави коментар

Trenutno nema komentara