Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
17.07.2019.

Шублер во ново и практично пакување

ШУБЛЕР

Подвижно клунасто мерило со исклучителна прецизност со кутија за чување. Прецизност на мерилоте е 0,02mm.

Од сега во ново и практично пакување.