Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
28.06.2019.

Микрофибер крпа

 

Мека, неабразивна крпа, која се одликува со долг век на користење (употреба). Микрофибер крпите можат да се користат суви и влажни. Меки се на допир, а благодарение на микрофибер влакната одлично бришат прашина, имаат и голема моќ на впивање течности. Можат да се перат, но без хемиски средства. Имаат широка примена, како во индустрија така и во домаќинство. Микрофибер крпите се перат на 60°C без додаток на омекнувач.