Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
20.01.2020.

Полипропиленска вреќа 45x86cm

НОВО ВО ПОНУДАТА - Полипропиленска вреќа со димензии 45X86cm

Полипропиленска вреќа со димензии 45x86cm. Изработена ос ипсреплетени полипропиленски влакна. Широк спектар на употреба: земјоделски плодови, градежну работи, домаќинство и др.