Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
22.11.2019.

Штитници за колена со гел

Штитниците се наменети за заштита на колената при долготрајна работа во клечечка положба.

  • Влошката за колена е со мек гел
  • Перфорирана неопренска облога за заштита од влага
  • Конструирани се за тешки работи со 600D полиестерска ткаенина 
  • Пената со голема густина нуди целодневна удобност 
  • Еластичните горни траки имаат прицврстувачи за бро лепење 
  • Една големина одговара на сите и коленото лесно се позиционира