Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
25.09.2019.

Тапер четка со навој

ТАПЕР ЧЕТКА СО НАВОЈ

Тапер четка изработена од PVC рачка со навој и од полипропиленски влакна со тапер врв кој има исклучителна моќ на впивање.

  • Димензија 200x60mm.
  • Примена: за нанесување на полудисперзивни и дисперзивни премази како и лепак.